Scrambled eggs and Panama Don Pachi coffee as breakfast

This morning I had a fabulous breakfast, specially suited for a barista. First we steamed up the eggs with our La Marzocco.

After that we pressed a great coffee from Panama (Don Pachi with is a Gheisa variental, roasted by Stumptown coffee roasters, thanks to Isa) on the Aeropress.

1 Response to “Scrambled eggs and Panama Don Pachi coffee as breakfast”


  1. 1 rob januari 7, 2010 om 10:26 am

    hey Jens, you stole my post.
    we did the same Jan 6, at 9.15 pm.
    coffee was not the same topper unfortunately.

    volgende keer rapper zijn. grrr.
    rob


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s




WhAT?

This is the BAR CHOQ blog.

You can visit us in real life at:

BAR CHOQ
Minderbroedersrui 64
2000 Antwerpen

Or virtualy (for you facebook addicts) at "Other places"

Tweet tweet


%d bloggers op de volgende wijze: