Espresso of the week (29)

This week we feature a bean from Ethiopia, that is grown in the Limu area. Limu coffee is renowned for its good cup, sweet, spicy/winey flavor and balanced body, with a dark chocolate after-taste. The beans are medium in size and have a distinctive rounded shape.

This bean is roasted to a City+ degree according to the Sweet Maria’s pictorial roasting guide. Come and see what is in the cup!

0 Responses to “Espresso of the week (29)”



  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s




WhAT?

This is the BAR CHOQ blog.

You can visit us in real life at:

BAR CHOQ
Minderbroedersrui 64
2000 Antwerpen

Or virtualy (for you facebook addicts) at "Other places"

Tweet tweet


%d bloggers op de volgende wijze: