Espresso from the week.. (20)

This week we have again an Ethiopian on our Anfim grinder: The Mokka Harrar. This coffee comes from the dry eastern part of Ethiopia and grows on estates on a altitude between 1700 and 2200 meters. The beans dry in the coffee cherry, this gives them their slightly yellow-gold colour when they are unroasted. This lot is from the new crop an tastes superb, full body and strong. There are some notes of chocolate and a hint of Louis Tobacco and almond.

ethiopia

Now availeble at the .Bar as espresso from the week for €1,70 our radicale for €2,40.

2 Responses to “Espresso from the week.. (20)”


  1. 1 acupofisa mei 13, 2009 om 10:21 am

    jens,
    ik vond de espresso gisteren (yirgacheffe) echt goed. kort shot, nice brightness… durf ik zelfs te zeggen dat hij beter was dan de harrar die ik bij rob dronk. JA!
    en de mama was ook al helemaal enthousiast hoor🙂

  2. 2 rob mei 13, 2009 om 5:28 pm

    hi isa,
    ja ik vind de yirgacheffe ook de beste al zal de Harrar tegen vrijdag veel meer evenwicht, rust en brightness hebben.
    waarom kom je trouwens altijd op bezoek als ik er niet ben?🙂
    groetjes,
    rob


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s




WhAT?

This is the BAR CHOQ blog.

You can visit us in real life at:

BAR CHOQ
Minderbroedersrui 64
2000 Antwerpen

Or virtualy (for you facebook addicts) at "Other places"

Tweet tweet


%d bloggers op de volgende wijze: